Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κάποια σχόλια φίλων

Καταρχήν ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.
Ας γνωρίσουμε την προσπάθεια σε όσους περισσότερους γίνεται.
 Σας παρουσιάζουμε κάποια ενδεικτικά σχόλια φίλων:

c.c.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΕΡΙ ΜΜΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:  ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ''ΛΑΟ'' ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΝΕΙΣ  ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗΣ. ΑΡΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 200 ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 325 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ! ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!


N.
Μπράβο σας ρε παιδιά! Επιτέλους κάποιος πήρε την πρωτοβουλία! Μας έχουν πατήσει κάτω οι απεργίες τους! Μία ερώτηση έχω μόνο:
Όταν με πιάσει ο ελεγκτής χωρίς το εισιτήριο, τι θα του πω που θα με τραβολογάει να πληρώσω το πρόστιμο; Γιατί με 300 ευρώ το μήνα δεν βγαίνω....

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, 


Σ.Σ.
Η προτασή μου έχει ως εξείς.
Στα ΜΜΜ θα πρέπει να μπαίνουμε ανα ομάδες 5-6 ατόμων ώστε κατά την διάρκεια του ελέγχου να έχουμε μια δυναμική έναντι των υπαλλήλων.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρούμε κοινά ασημεία και ώερς αναχώρησης ανα περιοχή. Ετσί όσοι θέλουμε να συμμετέχουμε θα μπορούμε να πηγαίνουμε
στους προορισμούς μας (εδικά το πρωι για τη δουλειά μας) γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως στην στάση θα βρούμε ομοιδεάτες μας.
Για τον σκοπό αυτό μπορούμε να φτιάξουμε εν blog  οπου θα ανανκοινώνοντε ανα περιοχές και κεντρικές στάσεις η ώρες επιβίβασης.


Μ.Π.
ειμαι μεσα κι εγω...παμε γερα οπως τα καταφερνουν με τα διοδια θα τα καταφερουμε κι εμεις..η οργη ξεχειλισε...η δυναμη μας ο φοβος τους!http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_127878543946631&ap=1




Ψ.Ν.
Μπράβο σας για την πολύ καλή ενέργεια που κάνατε!!!
Ήμαρτον πια, να πληρώνει ο φτωχός κόσμος τις απατεωνιές τους και τα χρέη τους!!
Αντί να ρίχνουν τις τιμές των εισιτηρίων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τολμάνε και τα αυξάνουν!
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!




Κ.Π.
μέσα είμαστε, ανακοινώσεις και είμαστε μέσα.

1 σχόλιο:

  1. Χαιρομαι ιδιαιτερα που μετα την κινηση για τα διοδια γεννιεται μια νεα κινηση !!
    Περα ομως απο αυατ τα μικρα καθημερινα θα πρεπει απο την στιγμη που θελουμε να κανουμε την αλλαγη ,την αντιδραση ,την αντισταση να το μεταφερουμε και σε αλλους τομεις που η Ελληνικη πραγματικοτητα γονατιζει τον φτωχο ,τον ανεργο,τον μεροκαματιαρη .....
    Φιλοι μου η αυξηση της ΔΕΗ μαλλον ηταν μικρη!!! το παγιο του ΟΤΕ που ειναι πια Ιδιωτικος και Γερμανικος μαλλον σας αφηνει αδιαφορους .......Μηπως τελικα θα πρεπει να οργανωθουμε ακομα καλυτερα και για περισσοτερα πραγματα εναντιων ολων αυτων που τοσα χρονια εκλεβαν τους γονεις μας αλλα και εμας ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή